Joaca table gratis in jocul de mai jos

De oriunde, fie ca esti la birou, la servici, sau chiar la scoala, poti juca o tabla mica cu pietena ta virtuala accesand acest joc printr-un click pe titlu. Joaca table gratis, intra in comunitatea enorma a jucatorilor de table online pe internet si vezi ce prieteni reusesti sa-ti faci aici. Este pacat sa nu te imprietenesti spre exemplu cu marele campion in jocurile de table care este inregistrat la noi. Nu este nevoie de inregistrare ci doar, simplu de tot, intri pe jocul de mai jos si faci click pentru incepere gratuita. Daca iti place jocul te rugam sa il recomanzi si prietenilor tai pe Facebook sau pe alte retele online.

Cum se joaca

Obiectivul jocului este sa muti toate piesele tale albe in partea dreapta jos. Cum sa incepi? Trebuie sa faci click pe butonul "ROLL" pentru a porni tura ta. Muta piesele in casutele respective in felul urmator: fa click pe piesa alba pentru selectare si dupa aceea fa click unde vrei sa o muti. Daca dai duble la zaruri atunci vei putea face 4 mutari.

Citeste regulile jocului de table

Joaca table cu calculatorul

Lista cu jocuri slot pe internet

Bilete la loto online

Daca iti place sa joci table sigur esti interesat/a si de jocurile la loto online. Comandarea unui bilet de loto online pe internet este considerat de toti jucatorii ca fiind cel mai sigur mod de pastrare a biletului. Cumpararea biletului online atrage dupa sine, automat, un bon de inregistrare pe care cumparatorul il primeste. Biletul poate fi obtinut prin cumparare, la agentia de loterie online aleasa. Spre deosebire de sediile locale ale agentiilor offline, unde jucatorul primeste biletul cumparat in mana, biletul online va ramane stocat in sistemul electronic, cel mai sigur mod de pastrare si verificare a acestuia, in cazul unui castig. Agentia online primeste sarcina de a trata cu cea mai mare responsabilitate transferarea castigului.

Cumpara bilet la loto pe internet

Afla mai multe despre acest joc

Joc Nou Table in 2019

Prima Pagina

Aplicatie Zaruri Table

Joaca remi

Privacy Policy