Joc slot Book of Ra

Jocurile de slot sunt extrem de distractive si se pot juca gratuit

Joc Book of Ra

De ce este acest important in lumea jocurilor de noroc? Stiai ca poti intra in competitie online dar si la cazinourile cu ziduri din caramida, adica reale ca in Las Vegas sa zicem. Book of Ra (Cartea lui Ra care este Zeul Soare in vechiul Egipt) este foarte special pentru ca este unul dintre primele jocuri slot (sau pacane) care a fost lansat gratis si pe internet. De aceea multi dintre noi intram cu nostalgie si nu ne putem dezlipi de la computer. Deasemenea se poate spune ca acest slot are o grafica minunata precum si o poveste interesanta. Elementele grafice arata frumos nu numai din punct de vedere estetic sau vizual dar si pentru ca exceleaza in inteligenta. Pacanele arata unelte si obiecte antice care sunt potential magice. Sigur ca asta face sa atraga vizitatorii si sa-i transforme in jucatori. Ne simtim ca fiind in Egiptul antic cautand comori nepretuite.

Ce tip de joc este Book of Ra

Pentru ca a fost unul din primele jocuri slot video de pe internet Book of Ra a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de gen. Jocul poate fi gasit in mai multe versiuni, cea mai cunoscuta fiind Book of Ra Deluxe.

Acest joc de casino se poate juca in forma normala sau cea mai cunoscuta insa poate fi gasit si in alte versiuni modificate. Versiunea clasica prezinta 9 linii de platit pe 5 pacane insa versiunile mai recente pot avea pana la 10 linii. Tinta jocului este sa prinzi o combinatie de simboluri identice sau pereche pentru a forma o varianta ideala. In mod normal acest joc are venituri virtuale mari. Acest joc, precum si altele de gen, se poate incepe gratuit dar si pe bani. Depinde de tine daca vrei sa pariezi sau doar sa te distrezi.

Cum sa joci?

Esti pregatit sa descoperi tezaurul Faraonilor Egipteni? Probabil ca da insa ai putina rabdare. Mai intai trebuie sa setezi metoda de jucat. Foloseste butoanele minus - si plus + de langa Bet/Line sa schimbi suma pe care pariezi. Sumele de pariat sunt disponibile de la 0.02 pana la 5.00 pe linie. Foloseste butoanele minus - si plus + de langa Linii sa schimbi numarul de linii active. Normal ca butonul Start invarte pacanele insa poti folosi si butonul de Autoplay pentru a tine jocul in mod continuu.

Slotul Video Book of Ra consista din 10 simboluri de joc care aduc diferite puncte. In mod normal, zicem noi, Simbolul Cartii este cel mai important simbol si este deasemenea un simbol aleator (scatter). Simbolul cartii produce cele mai multe puncte si (important) 3 simboluri ale cartii iti vor aduce 10 Rotiri Gratis!

De ce sa intri la Book of Ra?

In primul pentru ca este FUN! Este distractiv. Deasemenea multi jucatori spun ca acest slot video plateste bine in special acele "features" in care primesti invartiri complimentare. In versiunea Book of Ra 6 optiunile de plata au fost modificate si avansate asa ca poti avea sansa sa acumulezi o gramada mare de monezi. Unii participanti pornesc la inceput cu 30 sau 50 de rotiri ale pacanelor pentru a prinde rotiri gratuite. Noi credem ca este important sa ai o strategie atunci cand o faci pe bani. Altfel, noi recomandam acest joc frumos pentru a trece timpul!

Vrei sa afli mai mult despre remi

Jocuri de remi

Reguli joc remi

Afla mai multe despre jocuri de noroc

Jocuri de noroc

Privacy Policy | Google +